Clubmatch 2021zondag 27 juni

De inschrijving voor de VIJHN Kampioenschapsclubmatch 2021 is geopend!

Het inschrijfformulier en meer informatie vind je hier.

Clubmatch 2020geannuleerd
De Clubmatch, die we dit jaar eigenlijk zouden houden op 28 juni bij manege Fjord Hestgard in Hoenderloo, is vanwege de coronacrisis helaas komen te vervallen. Wel hebben we een Fotoclubmatch georganiseerd, zie hier voor de uitslag.

In juni 2021 hopen we weer een ‘normale’ clubmatch te kunnen organiseren. We zijn van plan om het dan grootst aan te pakken omdat het ook een jubileumjaar is (30-jarig bestaan van de VIJHN). De nieuwe datum is vooralsnog gepland op 27 juni 2021, de locatie is De Stoethoeve in Soest!

Clubmatch 2019

Het clubkampioenschap op zondag 23 juni was erg geslaagd! We feliciteren de nieuwe clubkampioen Ásti Norasson frá Idunn van harte! Ook een dikke proficiat voor de beste teef, Lýsa Elskadóttir Sældarlífs.

Keurmeester: Erna Upmeijer

Bekijk alle foto’s

Clubmatch 2018

Het clubkampioenschap op zondag 17 juni was erg geslaagd! We feliciteren de nieuwe clubkampioen Edda Vasksdóttir frá Olafsfjördur van harte! Ook een dikke proficiat voor de beste reu, Ganti Donti.

Keurmeester: Ineke Groen

Bekijk alle foto’s

Clubmatch 2017

Het clubkampioenschap op zondag 18 juni was erg geslaagd! We feliciteren de nieuwe clubkampioen Runar frá Idunn van harte! Ook een dikke proficiat voor de beste teef, Elska Disadóttir frá Fuglatorgi.

Keurmeester: Wilma Roem

Bekijk alle foto’s

Clubmatch 2016

Het clubkampioenschap op zondag 12 juni was erg geslaagd! We feliciteren de nieuwe clubkampioen Gísli Palsson frá Olafsfjördur van harte! Ook een dikke proficiat voor de beste teef, Fagrahvamms Vanadís.

Keurmeester: Barbara Bruns (DE)

Bekijk alle foto’s

Clubmatch 2015

Het clubkampioenschap op zondag 14 juni was erg geslaagd! We feliciteren de nieuwe clubkampioen Dyrgja Dagstjarna frá Dyrgjadóttir van harte! Ook een dikke proficiat voor de beste reu, Anacamptis Gáski.

Keurmeester: Elly Weijenborg

Bekijk alle foto’s

VIJHN Clubmatch 2014

Het clubkampioenschap op zondag 15 juni was erg geslaagd! We feliciteren de nieuwe clubkampioen Surtsey’s A-Asti van harte! Ook een dikke proficiat voor de beste teef, Isdalur’s Lukka.

Keurmeester: Gabriela Richard (DE)

Bekijk alle foto’s