Clubmatch 2024

Dit jaar organiseren wij onze jaarlijkse Kampioenschapsclubmatch (KCM) op 23 juni 2024. De locatie is dezelfde van vorig jaar: Fjorthest-Gard, Krimweg 125, 7351 TL Hoenderloo. Onze keurmeester is dit keer Rita Liebrand, die in 2022 de keuringen op de Dag van de IJslandse Hond heeft verricht.

Clubmatch 2023

Op zondag 25 juni organiseerden we onze jaarlijkse clubkampioenschapsmatch bij Fjordhest-gard in Hoenderloo (Krimweg 125, 7351 TL). Het was een zeer warme, maar geslaagde dag.

We feliciteren beste teef en clubkampioen (BoB) Anacamptis Jorunn en de beste reu (BoS) Loki.

Keurmeester: Maikel Koot

Bekijk HIER de portretfoto’s (door Linda van Andel), de plaatsingsfoto’s en de sfeerfoto’s.

Clubmatch 2022

Op zondag 26 juni hadden we bij het Dogcenter in Kerkwijk een fantastische, gezellige clubmatch met heerlijke honden die zich keurig hebben gedragen, complimenten aan alle eigenaren. We feliciteren beste teef en clubkampioen (BoB) Sygni Astisdóttir of Double Black en de beste reu (BoS) Vidar Disasson frá Idunn.

Keurmeester: Natalie van Burik

Bekijk HIER de portretfoto’s (door Linda van Andel), de plaatsingsfoto’s en de sfeerfoto’s.

Clubmatch 2021

Op zondag 27 juni hadden we een zeer geslaagde clubmatch met heerlijk weer, gezellige mensen en een heleboel mooie IJslandse honden op de Stoethoeve in Soest.
Loki werd clubkampioen, Lýsa Elskadóttir Saeldarlífs werd Beste Teef.

Keurmeester: Hannie Vink

Bekijk de foto’s hier!

Clubmatch 2020geannuleerd
De Clubmatch, die we dit jaar eigenlijk zouden houden op 28 juni bij manege Fjord Hestgard in Hoenderloo, is vanwege de coronacrisis helaas komen te vervallen. Wel hebben we een Fotoclubmatch georganiseerd, zie hier voor de uitslag.

Clubmatch 2019

Het clubkampioenschap op zondag 23 juni was erg geslaagd! We feliciteren de nieuwe clubkampioen Ásti Norasson frá Idunn van harte! Ook een dikke proficiat voor de beste teef, Lýsa Elskadóttir Sældarlífs.

Keurmeester: Erna Upmeijer

Bekijk alle foto’s

Clubmatch 2018

Het clubkampioenschap op zondag 17 juni was erg geslaagd! We feliciteren de nieuwe clubkampioen Edda Vasksdóttir frá Olafsfjördur van harte! Ook een dikke proficiat voor de beste reu, Ganti Donti.

Keurmeester: Ineke Groen

Bekijk alle foto’s

Clubmatch 2017

Het clubkampioenschap op zondag 18 juni was erg geslaagd! We feliciteren de nieuwe clubkampioen Runar frá Idunn van harte! Ook een dikke proficiat voor de beste teef, Elska Disadóttir frá Fuglatorgi.

Keurmeester: Wilma Roem

Bekijk alle foto’s

Clubmatch 2016

Het clubkampioenschap op zondag 12 juni was erg geslaagd! We feliciteren de nieuwe clubkampioen Gísli Palsson frá Olafsfjördur van harte! Ook een dikke proficiat voor de beste teef, Fagrahvamms Vanadís.

Keurmeester: Barbara Bruns (DE)

Bekijk alle foto’s

Clubmatch 2015

Het clubkampioenschap op zondag 14 juni was erg geslaagd! We feliciteren de nieuwe clubkampioen Dyrgja Dagstjarna frá Dyrgjadóttir van harte! Ook een dikke proficiat voor de beste reu, Anacamptis Gáski.

Keurmeester: Elly Weijenborg

Bekijk alle foto’s

VIJHN Clubmatch 2014

Het clubkampioenschap op zondag 15 juni was erg geslaagd! We feliciteren de nieuwe clubkampioen Surtsey’s A-Asti van harte! Ook een dikke proficiat voor de beste teef, Isdalur’s Lukka.

Keurmeester: Gabriela Richard (DE)

Bekijk alle foto’s