Clubmatch 2022

Zondag 26 juni is het zo ver: de VIJHN Kampioenschapsclubmatch!
Locatie: Dogcenter, Jan Stuversdreef 4, 5315 NZ Kerkwijk

Keurmeester: Natalie van Burik

Schrijf je nu in!

Clubmatch 2021

Op zondag 27 juni hadden we een zeer geslaagde clubmatch met heerlijk weer, gezellige mensen en een heleboel mooie IJslandse honden op de Stoethoeve in Soest.
Loki werd clubkampioen, Lýsa Elskadóttir Saeldarlífs werd Beste Teef.

Keurmeester: Hannie Vink

Bekijk de foto’s hier!

Clubmatch 2020geannuleerd
De Clubmatch, die we dit jaar eigenlijk zouden houden op 28 juni bij manege Fjord Hestgard in Hoenderloo, is vanwege de coronacrisis helaas komen te vervallen. Wel hebben we een Fotoclubmatch georganiseerd, zie hier voor de uitslag.

Clubmatch 2019

Het clubkampioenschap op zondag 23 juni was erg geslaagd! We feliciteren de nieuwe clubkampioen Ásti Norasson frá Idunn van harte! Ook een dikke proficiat voor de beste teef, Lýsa Elskadóttir Sældarlífs.

Keurmeester: Erna Upmeijer

Bekijk alle foto’s

Clubmatch 2018

Het clubkampioenschap op zondag 17 juni was erg geslaagd! We feliciteren de nieuwe clubkampioen Edda Vasksdóttir frá Olafsfjördur van harte! Ook een dikke proficiat voor de beste reu, Ganti Donti.

Keurmeester: Ineke Groen

Bekijk alle foto’s

Clubmatch 2017

Het clubkampioenschap op zondag 18 juni was erg geslaagd! We feliciteren de nieuwe clubkampioen Runar frá Idunn van harte! Ook een dikke proficiat voor de beste teef, Elska Disadóttir frá Fuglatorgi.

Keurmeester: Wilma Roem

Bekijk alle foto’s

Clubmatch 2016

Het clubkampioenschap op zondag 12 juni was erg geslaagd! We feliciteren de nieuwe clubkampioen Gísli Palsson frá Olafsfjördur van harte! Ook een dikke proficiat voor de beste teef, Fagrahvamms Vanadís.

Keurmeester: Barbara Bruns (DE)

Bekijk alle foto’s

Clubmatch 2015

Het clubkampioenschap op zondag 14 juni was erg geslaagd! We feliciteren de nieuwe clubkampioen Dyrgja Dagstjarna frá Dyrgjadóttir van harte! Ook een dikke proficiat voor de beste reu, Anacamptis Gáski.

Keurmeester: Elly Weijenborg

Bekijk alle foto’s

VIJHN Clubmatch 2014

Het clubkampioenschap op zondag 15 juni was erg geslaagd! We feliciteren de nieuwe clubkampioen Surtsey’s A-Asti van harte! Ook een dikke proficiat voor de beste teef, Isdalur’s Lukka.

Keurmeester: Gabriela Richard (DE)

Bekijk alle foto’s