Clubmatch 2020
De Clubmatch wordt dit jaar gehouden op 28 juni bij manege Fjord Hestgard (Krimweg 125, 7351 TL) in Hoenderloo. De keurmeester is Hannie Vink.

Inschrijven kan vanaf 15 maart via dit formulier.

Clubmatch 2019

Het clubkampioenschap op zondag 23 juni was erg geslaagd! We feliciteren de nieuwe clubkampioen Ásti Norasson frá Idunn van harte! Ook een dikke proficiat voor de beste teef, Lýsa Elskadóttir Sældarlífs.

Keurmeester: Erna Upmeijer

Bekijk alle foto’s

Clubmatch 2018

Het clubkampioenschap op zondag 17 juni was erg geslaagd! We feliciteren de nieuwe clubkampioen Edda Vasksdóttir frá Olafsfjördur van harte! Ook een dikke proficiat voor de beste reu, Ganti Donti.

Keurmeester: Ineke Groen

Bekijk alle foto’s

Clubmatch 2017

Het clubkampioenschap op zondag 18 juni was erg geslaagd! We feliciteren de nieuwe clubkampioen Runar frá Idunn van harte! Ook een dikke proficiat voor de beste teef, Elska Disadóttir frá Fuglatorgi.

Keurmeester: Wilma Roem

Bekijk alle foto’s

Clubmatch 2016

Het clubkampioenschap op zondag 12 juni was erg geslaagd! We feliciteren de nieuwe clubkampioen Gísli Palsson frá Olafsfjördur van harte! Ook een dikke proficiat voor de beste teef, Fagrahvamms Vanadís.

Keurmeester: Barbara Bruns (DE)

Bekijk alle foto’s

Clubmatch 2015

Het clubkampioenschap op zondag 14 juni was erg geslaagd! We feliciteren de nieuwe clubkampioen Dyrgja Dagstjarna frá Dyrgjadóttir van harte! Ook een dikke proficiat voor de beste reu, Anacamptis Gáski.

Keurmeester: Elly Weijenborg

Bekijk alle foto’s

VIJHN Clubmatch 2014

Het clubkampioenschap op zondag 15 juni was erg geslaagd! We feliciteren de nieuwe clubkampioen Surtsey’s A-Asti van harte! Ook een dikke proficiat voor de beste teef, Isdalur’s Lukka.

Keurmeester: Gabriela Richard (DE)

Bekijk alle foto’s