Dag van de IJslandse Hond – Clubdag en nestkeuringen

De Dag van de IJslandse hond staat in het teken van spel, sport en gezelligheid voor hond en baas. Daarnaast organiseren we op deze dag ook de keuring van jonge honden, geboren in het voorafgaande jaar.

Dag van de IJslandse Hond 2024

Op zondag 1 september organiseren wij wederom onze Dag van de IJslandse Hond. De locatie van vorig jaar in Zeist (KC Zeist en omstreken) is goed bevallen, daarom hebben we die ook dit jaar weer vastgelegd.

Dit jaar nodigen we de nesten uit die zijn geboren in 2023 en begin 2024 voor de nestkeuringen van de jonge honden. De pups worden gekeurd door ‘onze eigen’ keurmeester Wilma Roem. Naast de keuringen zijn er verschillende activiteiten en workshops voor IJslandse honden van alle leeftijden (en hun baasjes), de details daarover volgen zo spoedig mogelijk!

Dag van de IJslandse Hond 2023

Op zondag 3 september 2023 vierden we wederom de Dag van de IJslandse Hond. Dit keer was de locatie in het midden van het land, in Zeist. Er waren naast de losse keuringen en nestkeuringen van de jonge honden (geboren in 2022 en begin 2023) verschillende activiteiten en workshops voor IJslandse honden van alle leeftijden (en hun baasjes). De dag was een groot succes!

Foto’s nesten en losse keuringen

Dag van de IJslandse Hond 2022

Op zondag 4 september vierden we de Dag van de IJslandse Hond. We waren te gast in Nijmegen bij HSV Rijk van Nijmegen. Het was een hele warme, maar zeer geslaagde dag. Zowel bazen als honden hebben genoten!

Sfeerfoto’s van de Dag van de IJslandse Hond 2022


Dag van de IJslandse Hond 2021

Sfeerfoto’s van de Dag van de IJslandse Hond 2021

Keurverslagen nesten

Foto’s nesten

Sfeerfoto’s van de Dag van de IJslandse Hond 2019

Nestkeuringsfoto’s 2019

Nestkeuringsverslagen 2019

Sfeerfoto’s van de Dag van de IJslandse Hond 2018

Nestkeuringsfoto’s 2018

Nestkeuringsverslagen 2018

Sfeerfoto’s van de Dag van de IJslandse Hond 2017

Nestkeuringsfoto’s 2017