Uitslag Fotoclubmatch 2020

geplaatst in: Uncategorized | 0

Nogmaals ontzettend bedankt voor jullie werk en het zo massaal inzenden van foto’s van jullie prachtige IJslanders! De jury heeft er een grote kluif aan gehad en is na rijp beraad met onderstaande uitslag gekomen.

In elke klasse zijn er telkens 4 plaatsingen (nummers 1 tot en met 4). Uit de beste reu en beste teef zijn de BOB (best of breed, oftewel beste van het ras) gekozen en de BOS (best of opposite sexe). Daarnaast zijn er nog een reserve beste reu en reserve beste teef.

We verzamelen momenteel alle prijzen voor de prijswinnaars en sturen die zo snel mogelijk naar ze toe. Ben je in de prijzen gevallen: van harte gefeliciteerd! Val je buiten de prijzen: dat geeft helemaal niks, jouw IJslander blijft voor jou natuurlijk altijd de mooiste 😉

In het septembernummer van ‘Onze IJslander’ plaatsen we alle foto’s nogmaals, inclusief een klein keurrapportje per hond en een algemeen verslag van keurmeester Erna Upmeijer.

We hopen volgend jaar de clubmatch weer ‘in het echt’ te kunnen organiseren en hopen dan natuurlijk dat jullie je allemaal weer net zo massaal inschrijven. Dat zou wel heel mooi zijn in ons jubileumjaar (de VIJHN bestaat dan 30 jaar!). De datum is vooralsnog geprikt op 27 juni 2021, noteer die maar vast in je agenda.

Klik hier voor alle foto’s!