26 juni clubmatch in Kerkwijk (Gld) – inschrijvingstermijn verlengd tot 5 juni

geplaatst in: Uncategorized | 0

Op zondag 26 juni 2022 organiseren wij onze jaarlijkse kampioenschapsclubmatch! Dit keer hebben we gekozen voor de locatie Dogcenter, Jan Stuversdreef 4, 5315 NZ Kerkwijk (Gelderland).
Wij hebben dit jaar als keurmeester Natalie van Burik om onze IJslandse honden te keuren. Zij is vorig jaar geslaagd voor het keurmeestersexamen van de IJslandse hond en is diverse malen ringmeester geweest op onze clubmatch en Dag van de IJslandse Hond. Zij heeft dus veel kennis van en affiniteit met ons ras.

Bij voldoende belangstelling zal er ook een juniorhandling (apart van de keuring) worden georganiseerd. Kinderen tot 18 jaar die graag hun hond willen showen, kunnen zich hiervoor aanmelden. Deelname aan de juniorhandling is gratis. De winnaar krijgt een leuke prijs en mag een jaar lang de Esja Wisselbeker in huis hebben! Dus schrijf je in!

Inschrijven kan hier!

De uiterste inschrijfdatum is 5 juni 2022. Je ontvangt van je inschrijving zo spoedig mogelijk een bevestiging. Als je geen bevestiging hebt ontvangen of vooraf nog vragen hebt, kun je een e-mail sturen naar secretariaat@verenigingijslandsehond.nl