10 april voorjaarswandeling, ALV en detectieworkshop

geplaatst in: Activiteiten | 0

Hiermee nodigen wij je graag uit voor onze jaarlijkse ledenvergadering op 10 april 2022.
In deze ledenvergadering bespreken we het afgelopen jaar en onze geplande activiteiten voor 2022.
We waarderen je aanwezigheid enorm!

Na een afwezigheid van 2 jaar organiseren wij weer een voorjaarswandeling vooraf en na afloop van de
ledenvergadering is er een detectieworkshop.

Het programma is globaal als volgt:

10.30 uur Verzamelen voor de voorjaarswandeling in Recreatiegebied Bussloo. Voer in je navigatie
de Kneuterstraat in Wilp in en volg de borden naar Recreatiegebied Bussloo.
Let op: parkeergeld is EUR 3,00.
11.00 uur Start wandeling met je hond(en)
12.00 uur Naar KC Apeldoorn, Polderweg 5, 7227 GX Apeldoorn
12.30 uur Lunch bij KC Apeldoorn
13.00 uur Start ledenvergadering (de agenda en benodigde stukken vind je in Onze IJslander 111)
14.00 uur Korte pauze voor een kopje thee/koffie.
14.30 uur Detectieworkshop

Lijkt het je leuk om deze dag samen met andere eigenaren van IJslandse honden door te brengen, geef je dan op door een mail te sturen naar secretariaat@verenigingijslandsehond.nl.

Let op! Je kunt je ook voor delen van de dag aanmelden, bijvoorbeeld als je alleen mee wilt wandelen of alleen de vergadering wilt bijwonen.

Geef uiterlijk 3 april 2022 het volgende door:
• Aantal deelnemers (specificeer voor welk onderdeel van de dag of de hele dag)
• Naam hond(en)
• Reservering voor de lunch (voor eigen rekening)