Dag van de IJslandse Hond 5 september

geplaatst in: Uncategorized | 0

Beste leden,

Het is bijna zover!

Komende zondag, 5 september, organiseren we de Dag van de IJslandse Hond in Nijmegen. Dit jaar, omdat we ons 30-jarig bestaan vieren, krijgen leden bovendien een leuke attentie bij aankomst! 


We starten deze dag om 10 uur en gaan door tot ongeveer 4 uur. De nestkeuringen lopen de hele dag door en ook de workshops worden de hele dag door gegeven.

Overigens zijn ook niet-leden van harte welkom: we heffen geen entree, je bent vrij om langs te komen en kennis te maken met alle mooie IJslanders die op de dag aanwezig zijn!

Wat handige informatie:

Adres
Het adres van KC Nijmegen is Elshofweg 10, 6533 KH Nijmegen.

Loopsheid
Loopse teven zijn gewoon welkom. Wel willen we je vragen om extra op te letten en je hond aangelijnd te houden. Voor een nog duidelijker signaal dat jouw loopse hond meer ruimte nodig heeft, kun je bij aankomst om een geel lintje vragen.

Aankomst
Om een goed beeld te krijgen van het aantal bezoekers van deze dag, willen we je vragen om je bij aankomst te melden bij de welkomsttent. Hier krijg je ook een programmaboekje om je wegwijs te maken. Dit jaar, omdat we ons 30-jarig bestaan vieren, krijgen leden een leuke attentie bij aankomst!

Nestkeuringen
Tijdens de keuring is het gewenst dat je hond een halsband of showlijn draagt, dus geen tuigje.

Workshops
Aan de deelnemers van behendigheid en Hoopers willen we vragen om ervoor te zorgen dat de deelnemende honden GEEN volle maag hebben. Verder geldt voor alle workshops dat het handig is om beloningssnoepjes mee te nemen.

Parkeren
Er is rond het terrein meer dan voldoende parkeergelegenheid. Voor het clubgebouw zijn twee gereserveerde plekken bestemd voor vrijwilligers van de kantine. Daarnaast zijn er plekken gereserveerd voor mensen met een beperking.
Het is op last van de brandweer absoluut verboden om te parkeren voor de hekken, dit is als zodanig gemarkeerd en aangegeven.

Kantine
KC Nijmegen heeft een kantine waar je de hele dag drankjes en eten kunt kopen. Je kunt in de kantine met contant geld of met pin betalen.

Uitlaten
Als je vanaf het terrein van KC Nijmegen rechtsaf loopt, is er dichtbij een bos waar de honden kunnen worden uitgelaten en even tot zichzelf kunnen komen.

Corona
Helaas hebben we nog steeds te maken met het coronavirus. Extra regels zijn daarom van toepassing. Houd rekening met de 1,5-meterregel. Er is geen mondkapjesplicht, maar we raden je wel aan om er een bij je te dragen voor het geval dat. In de kantine mogen niet meer dan 30 mensen tegelijk zijn. We zijn te gast bij KC Nijmegen, houd je aan de regels, zij riskeren een boete als deze worden overtreden.

Hier vind je bovendien een document met gedragsregels voor ons en onze honden, zodat alles gezellig blijft. Lees het document met aandacht.

We hopen jullie zondag allemaal te zien, laten we er met zijn allen een hele mooie dag van maken!