Algemene ledenvergadering 18 april

geplaatst in: Uncategorized | 0

We willen je via dit bericht herinneren aan en oproepen voor onze algemene ledenvergadering op 18 april a.s. Ook dit jaar zijn we gedwongen om deze digitaal te organiseren, maar anders dan in ‘Onze IJslander’ (nr. 107) staat vermeld, gebruiken we dit keer Teams in plaats van Skype als communicatiemiddel.

Wil je deze vergadering graag bijwonen, stuur dan een mail naar secretaris@verenigingijslandsehond.nl met daarin je naam. We sturen dan de instructies voor de Teams-vergadering naar je toe.

Wil je alvast ter voorbereiding het gewijzigde huishoudelijke reglement ontvangen en de definitieve agenda (let op, die wijkt af van wat in nr. 107 staat), vermeld dat dan bij je aanmelding voor de vergadering.

We zien je graag virtueel op 18 april om 13:00 uur!