Inschrijven VIJHN Kampioenschapsclubmatch 2021

geplaatst in: Activiteiten | 0

In 2020 hebben wij helaas geen kampioenschapsclubmatch kunnen organiseren, maar in 2021 hopen we toch echt onze kampioenschapsclubmatch weer op locatie te kunnen houden, zeker omdat het ons jubileumjaar is (30-jarig bestaan)!

Wij zijn dan ook van plan om op zondag 27 juni 2021 onze jaarlijkse kampioenschapsclubmatch te organiseren bij De Stoethoeve, Birkstraat 131, 3768 HE Soest.

Wij hebben dit jaar als keurmeester Hannie Vink om onze IJslandse honden te keuren. Zij heeft op diverse shows IJslandse honden gekeurd en heeft veel affiniteit met ons ras.

Bij voldoende belangstelling zal er ook een juniorhandling (apart van de keuring) worden gehouden. Kinderen tot 18 jaar die graag hun hond willen showen, kunnen zich dus ook
aanmelden. Deelname aan de juniorhandling is gratis. De winnaar krijgt een leuke prijs en mag een jaar lang de Esja Wisselbeker in huis hebben! Dus schrijf je in!

Wij weten uiteraard niet hoe de situatie op 27 juni is ten aanzien van het coronavirus, maar we doen er alles aan om dit evenement te laten doorgaan, met inachtneming van de coronamaatregelen van dat moment.

Je kunt je hond inschrijven via onderstaand formulier. De uiterste inschrijfdatum is 30 mei 2021.