Inschrijven VIJHN Kampioenschapsclubmatch 2021 – inschrijving is gesloten

geplaatst in: Activiteiten | 0

Op zondag 27 juni 2021 organiseren wij onze jaarlijkse Kampioenschapsclubmatch bij De Stoethoeve, Birkstraat 131, 3768 HE Soest.

Velen van jullie hebben al gehoor gegeven aan onze eerdere oproep tot inschrijving voor onze jaarlijkse kampioensclubmatch, waarvoor heel hartelijk dank!

Met deze mailing willen we degenen die nog niet hebben ingeschreven maar dat wel van plan waren eraan herinneren dat de uiterste inschrijfdatum 30 mei 2021 is.

Dus schrijf je hond(en) snel in als je dat nog niet hebt gedaan, dat kan digitaal via het onderstaande formulier. Je ontvangt zo spoedig mogelijk een bevestiging van je inschrijving en we hopen jullie allemaal in groten getale te zien op zondag de 27e juni!

Als je vooraf nog vragen hebt, kun je een mailtje sturen naar secretariaat@verenigingijslandsehond.nl.

Theo van Rijswijk
Clubmatchcommissie.
Tel: 06-22068833

Hieronder vind je het inschrijfformulier