Algemene ledenvergadering 7 juni via Skype

geplaatst in: Activiteiten | 0

Algemene ledenvergadering – online via Skype!

Het bestuur heeft besloten om de in verband met de coronacrisis verzette algemene ledenvergadering nu digitaal te organiseren op 7 juni om 13.00 uur. We hebben inmiddels de geplande locatie geannuleerd en zijn momenteel bezig met de voorbereiding van een online vergadering via Skype.

We sturen onze leden binnen afzienbare termijn (uiterlijk in de laatste week van mei) de benodigde stukken voor de vergadering toe. We doen dit zowel per post als digitaal, om zo al onze leden te kunnen bereiken. Uiteraard sturen we ook degenen die zich aanmelden voor de online vergadering de instructies.

De workshop ‘Elke pup een goede start’ komt helaas te vervallen, maar we hopen deze in een later stadium alsnog te kunnen organiseren.