****************************************************************

Wanneer er volwassen IJslandse honden zijn die een nieuw thuis zoeken, plaatsen wij deze hier. Wij bemiddelen voor alle IJslandse honden met een stamboom, de eigenaar hoeft geen lid te zijn van de vereniging.

Wij willen daarnaast ook graag de vraag naar volwassen IJslandse honden in kaart brengen, stuur ons als je specifiek een volwassen IJslander zoekt een mail naar pupinfo@verenigingijslandsehond.nl
met antwoord op de volgende vragen:

- Waarom ben je op zoek naar een herplaatser (en bijvoorbeeld niet een pup)?
- Wat zijn je woonomstandigheden?
- Wat zijn je werkomstandigheden? (Lees: hoe lang moet de hond gemiddeld alleen zijn)
- Zoek je een reu of een teef?
- Zoek je een uitdaging (dus kunnen we ook met een probleemhond bij je aankloppen), of liever niet?
- Zijn er kinderen?
- Zijn er andere huisdieren?
- Hoe oud moet de hond zijn?

Alvast heel hartelijk dank voor je reactie!

Brenna is op 11 juli bevallen van 5 prachtpups, 3 reutjes en 2 teefjes. Alle pups zijn in principe gereserveerd. Kijk bij Informatie/Geboortes voor alle details.
De dracht van Bera frá Fridarstödum is bevestigd, zij verwacht in de derde week van juli pups van Gunnar frá Olafsfjördur. Let op: dit nest wordt gefokt in het kader van vergroting van de genetische diversiteit binnen ons ras. Kijk voor meer informatie bij Fokken/Nestinfo.
Op 9 juni is Odda bevallen van een zestal mooie pups, 2 reutjes en 4 teefjes. Kijk bij Informatie/Geboortes voor alle details. Er zijn nog 2 teefjes beschikbaar.
De dracht van Brenna is bevestigd, rond 14 juli verwacht zij een zestal pups. Kijk bij Fokken/Nestinfo voor alle details.
De dracht van Odda is bevestigd, rond 12 juni verwacht zij pups van Rasmus. Kijk bij Fokken/Nestinfo voor alle informatie.
Op 13 mei is Brenna gedekt door Mika, de puppen worden rond 14 juli verwacht. Kijk bij Fokken/Nestinfo voor alle informatie.
De dracht van Freyja is bevestigd. Kijk bij Fokken/Nestinfo voor alle info over dit aankomende nestje.
Op 28 en 29 april is Ylfa gedekt door Brusi. Kijk bij Fokken/Nestinfo voor alle details.
Fina heeft fijne nieuwe baasjes gevonden!
Onze nieuwe fokker Sældarlífs is toegevoegd aan de fokkerslijst.

De clubmatch voor 2017 staat gepland op zondag 18 juni. Keurmeester is Wilma Roem.
De 3e Dag van de IJslandse Hond organiseren we dit jaar op 3 september. Nadere informatie volgt!